Welcome to Ramleague,

Ramleague - the best site for pinoy chat, games chat and mobiles chat,

Sign Up
  1. Hello guest Guest , Are you tired from Ads? to remove some ads you need to register and be active. :D

[Tutorial] How to make ModWall (Dirty) Solid, Wireframe and Chams

Discussion in 'CrossFire Source Code & Tutorials' started by jay17, Sep 24, 2017.

  1. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed

    How to make ModWall (Dirty) Solid, Wireframe and Chams

    boss penge nmn mga sinabi mo sir
    --- Last post, Jun 7, 2018, Original Post Date: Jun 7, 2018 ---
    ano e inject ung ginawang ninja file para sa wall ?
     
    • BE A GAMER - RAMLeague
  2. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful


    May Ninjatranslucent kana?

     
  3. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed

    meron na sir.. pwde kabang mag teamviewer sakin?
     
  4. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    I don't use teamviewer. Pero kung may LTB ka na check mo muna ang size ng NINJATRANSLUCENT, dapat maliit sya compared sa original.
     
  5. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    ung anydesk nalng sir.. remote din un saka safe

    1.jpg 2.jpg
    --- Last post, Jun 7, 2018, Original Post Date: Jun 7, 2018 ---
    tama b yan sir
     
  6. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    I can't to the remote thing. It's too risky. About your mod wall. Your NINJATRANSLUCENT.LTA should be converted to LTB using RenderStylePacker.exe. And then your NINJATRANSLUCENT.LTB needs to be locked using File Locker, and compare the size to the original NINJATRANSLUCENT.LTB. If its less than or equal to the original, then your good. If not, you will get Client Error 31_9 once you rez make it. After that, you need to use File Pumper or add extra bytes to your LTB file using HxD and make it the same size with the original. Finally, replace the original NINJATRANSLUCENT.LTB with your own NINJATRANSLUCENT.LTB and use Rez make, then restore "v1.0". If you make it correctly, you won't get the 31_9 error, but once you are in the game, you will get Client Error 31_10 for modifying the NINJATRANSLUCENT file, unless you have or know how to bypass it. GOOD LUCK!
     
  7. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    done locked the ninja 3.jpg


    here is my tools
    i dont have file pumper
    and dont have HXD and Rez make
    3.jpg
    --- Last post, Jun 7, 2018, Original Post Date: Jun 7, 2018 ---
    sorry wrong image.. here is my tools


    wat tools i use to make rez ? or the HXD
    4.jpg
     
  8. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    If you don't have File Pumper or HxD and cfRez, try to inject it. You can use my Fast CFREZ Injector.
     
  9. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    i got this error 5.jpg
     
  10. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    ModelBute.CFT is in RB001 not in RF002. That's why the injection failed.
     
  11. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    can u send me video how to make that modelbute.cft?
     
  12. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    Just use cft_tools.exe, it can convert cft to csv. And you can edit it using excel, then convert it back to cft. But don't use this method though, only for reference.
     
  13. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    sir jay.. e remote mo nlng sir pc ko .. safe nman to sir eh.. laptop lang nmn gamit ko.. gs2 ko tlagang malaman
     
  14. jay17 Special Agent
    Staff Member Staff Admin Donator Contributor Member Lvl3

    jay17
    Joined:
    May 28, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    2,066
    Reputation:
    707
    Thanks:
    920
    Cheerful
    Di ko talaga trust yang remote desktop na yan.
     
  15. john legende True God Gamer
    Member Lvl1

    john legende
    Joined:
    Feb 22, 2016
    Gender:
    Male
    Posts:
    273
    Reputation:
    0
    Thanks:
    11
    Amazed
    laptop lang nmn 2ng gamit ko sir.. gs2 ko alng mkita step by step .. pag nakuha ko na ung process nya.. d2 ko rin gagamitin ung sample.. tapos pag working .. don sa pc ko na mismo gagamitin.. trusted nmn 2ng laptop ko sir.. kc sa office ko 2 ginagamit
     
  16. deadlocks11 Member
    Member Lvl1

    deadlocks11
    Joined:
    Nov 13, 2018
    Gender:
    Male
    Posts:
    13
    Reputation:
    0
    Thanks:
    0
    Amazed
    d ko nmn madownload ung tools sir
     
  17. laborte.10 Member
    Member Lvl1

    laborte.10
    Joined:
    Jul 6, 2019
    Gender:
    Male
    Posts:
    21
    Reputation:
    0
    Thanks:
    7
    Working Paba TO Diba DEtected NaYong REZ FILE ?
     
  18. chancell True God Gamer
    Member Lvl1

    chancell
    Joined:
    Jul 24, 2018
    Gender:
    Male
    Posts:
    343
    Reputation:
    0
    Thanks:
    32
    Angelic
    sir
    sir working pa ba ito hanggang ngayon
     
  19. Versace 멈추지 말고 계속 해나가기만 한다면 늦어도 상관없다. ~
    Donator Contributor Gamers Member Lvl5

    Versace
    Joined:
    Mar 20, 2017
    Gender:
    Male
    Posts:
    4,783
    Reputation:
    895
    Thanks:
    2,561
    Location:
    Manila
    Devilish
    Philippines
    EojCy
    itsmeeeoj
    may mga working pa na mod like speedhack .
     
    chancell thanks this.
  20. chancell True God Gamer
    Member Lvl1

    chancell
    Joined:
    Jul 24, 2018
    Gender:
    Male
    Posts:
    343
    Reputation:
    0
    Thanks:
    32
    Angelic
    ModWall (Dirty) Solid, Wireframe and Chams working pa ba ito?
     
Loading...

Advertisement

Similar Threads Forum Date
Modwall CrossFire Help & Request Aug 25, 2018
ModWall | Bypassed ! CE 31_10 CrossFire Jun 10, 2018
Grimm CFPH Mod UPDATE - ModWall UPDATE bypass 31_10 CrossFire May 29, 2018
Bypass 31_9 for modwall CrossFire May 23, 2018
[05-22-2018] Solid (Fullbright) Modwall CrossFire May 22, 2018
[5-21-2018]Solid ModWall See Smoke,See Sticker W/FOX CrossFire May 21, 2018

Tags for this Thread

:

Share This Page